sâmbătă, 9 noiembrie 2013

4 Stiluri de coafuri pe care trebuie sa le incerci in acest sezon

Parul este oglinda feminitatii, si aranjarea lui poate fi o arta, o arta in care orice femeie poate deveni maestru cu putina practica. Diva Hair iti prezinta 4 coafuri in tendinte pe care le poti incerca si tu acasa, in vara lui 2012:


IMPLETITURI

Nu, nu au disparut si nici nu vor disparea prea curand: impletiturile sunt miunate, sunt feminine si usor de realizat. Iar in 2012 le iubim, atat pentru confortul oferit in timpul verii, cat si pentru usurinta cu care le putem realiza. Poti alege cocuri rusesti, impletituri spic sau o coada impletita, pe spate sau intr-o parte. Optiunile nu sunt limitate decat de imaginatia ta.
coafuri 2012
Miley Cyrus
coafuri 2012
Salma Hayek
coafuri 2012
Molly Sims
coafuri 2012
Scarlett Johansson


PIN-UP Style

Si pentru ca tot vorbim de feminitate, iata si feminitatea absoluta: stilul pin-up. Senzualitatea acestor coafuri este abordata de multe vedete. Bucle bine definite, breton pompadour, volum, stilul pin-up este un stil retro, insa mult mai curajos, mai bine definit si mult mai sexy. Daca vrei sa simti pe propria ta piele farmecul epocii Hollywood Glam, incearca sa adopti aceste coafuri.
coafuri 2012
Amy Heideman
coafuri 2012
Scarlett Johansson
coafuri 2012
Julianne Hough
coafuri 2012
Kirsten Dunst


Cocuri LEJERE

Naturaletea, lejeritatea, impresia de "nu m-am straduit prea mult sa fiu atat de frumoasa", toate se pastreaza si in vara lui 2012 prin cocurile simple, care nu necesita multa atentie pentru a arata minunat! Fie ca il prinzi in crestetul capului, intr-o parte sau la ceafa, un coc lejer te va scoate mereu din impas. Astfel de cocuri pot fi usor de realizat si pe parul de lungime medie.
coafuri 2012
Olivia Wilde
coafuri 2012
Gwen Stefani
coafuri 2012
Kadee Strickland
coafuri 2012
Rebeca Romjin


Pe JUMATATE Prins

Si pentru ca uneori ne dorim sa lasam parul sa isi arate splendoarea, dar in acelasi timp sa ne simtim confortabil, mai ales cand este foarte cald afara, iata ca avem o optiune perfecta: parul pe jumatate prins. Desi nu ai spune, ai o multime de variante: prins pe spate, prins intr-o parte, tapat sau cu o carare pe mijloc si prins in parti. Testeaza-le si vezi ce coafura te avantajeaza.
coafuri 2012
Elizabeth Banks
coafuri 2012
Kylie Minogue
coafuri 2012
Maria Menounos
coafuri 2012
Vanessa Hudgens
Indiferent pentru ce coafura ai opta, tine minte faptul ca un par superb trebuie sa fie bine ingrijit si vopsit periodic.