sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Coafuri de toamna in tendinte

Vrei sa fii in tendinte si cand e vorba de coafura? Atunci inspira-te din coafurile afisate pe podiumurile internationale. Coafurile pentru toamna lui 2013 merg pe diversitate si contrast. Extra volum, impletituri, texturi nefinisate, cocuri dezordonate, naturalete, influente pin up, trebuie doar sa incerci ce-ti place si ce ti se potriveste.
Iata ce coafuri de toamna sunt in tendinte!

Cocuri dezordonate

 Coafuri de toamna Coafuri de toamna
In acest sezon renunta la cocurile perfect finisate si prinde-ti parul intr-un coc cu aspect cat mai natural.

Coafuri de toamna cu ultra volum

Coafuri de toamna Coafuri de toamna
Daca ai parul des, atunci poti incerca cu usurinta o coafura cu volum grandios si bucle tapate, exact ca in prezentarea Marc Jacobs pentru acest sezon. Fa-ti o carare intr-o parte, tapeaza parul si foloseste un fixativ puternic.

Coafuri in stil pin up

Coafuri de toamna Coafuri de toamna
Daca nu ai inspiratie, urmareste aparitiile Ditei von Teese. Coafurile ei sunt extrem de feminine si senzuale.

Impletituri la moda

Coafuri de toamna Coafuri de toamna
Incearca impletituri inedite, cum e cea tip funie sau cea ruseasca. Daca nu te pricepi, atunci fa-ti o coada simpla impletita intr-o parte si scoate cateva suvite in afara, astfel incat sa obtii un look aparent nestudiat, ca si cum de-abia te-ai dat jos din pat. Este foarte sexy!

Wet look

Coafuri de toamna Coafuri de toamna
Ideea coafurii wet este ca parul tau sa arate cai si cum ai iesit din dus acum 5 minute. Este o coafura foarte apreciata de vedetele internationale precum Kim Kardashian, Eva Longoria, Penelope Cruz. Cum obtii o astfel de coafura? Dupa ce te-ai spalat pe cap, elimina surplusul de apa din par si aplica un gel de par special care ofera un aspect umed, piaptana parul ducand-ul pe cel din fata usor inspre spate si lasa-l sa se usuce natural.

Cozi la baza gatului

Coafuri de toamna Coafuri de toamna
In functie de tipul de look pe care vrei sa-l obtii, poti alege sa-ti faci o coada usor ondulata la capat, care exprima feminitate si este potrivita unui stil lady like, o coada dezordonata pentru o aparitie sexy sau o coada sleek pentru o tinuta minimalista.

Par messy

Coafuri de toamna Coafuri de toamna
Dupa cum ai observat, se poarta naturaletea. Coafurile finisate nu mai sunt atat de interesante, ci arata ca te straduiesti prea mult. Astfel simplitatea incepe sa capete din ce in ce mai mult farmec. Indiferent ca ai parul lung, mediu sau scurt, coafura messy arata minunat.
Incearca zilnic diferite coafuri de toamna care sunt in tendinte. Vezi care ti se potrivesc si care te reprezinta cel mai bine si intotdeauna tinde sa creezi o armonie intre tinuta, coafura si machiaj. Acesta este secretul unui stil desavarsit!