sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Coafuri pentru fata lunga

Pentru fiecare tip de fata, fie ca este vorba despre cel oval, rotund, despre cel patrat ori despre cel alungit exista coafuri care evidentiaza trasaturile. Daca iti doresti o schimbare de look si faci parte din categoria persoanelor care au chipul alungit, iata cateva idei de coafuri pentru fata lunga pe care le poti incerca.

Coafuri cu breton pentru fata alungita, potrivite parului mediu si lung


Daca ai fata alungita si parul mediu sau lung, poti opta pentru o coafura cu breton. Acesta iti va pune in evidenta privirea si iti va atenua aspectul de chip alungit.

 Sursa: sheknows.com

Coafuri cu breton pentru fata alungita, potrivite parului scurt


Bretonul clasic sau cel asimetric se imbina perfect cu o tunsoare scurta, chiar daca ai fata alungita. Un astfel de breton iti va ascunde fruntea si iti va aduce chipul cat mai aproape de forma ideala.

 Sursa: becomegorgeous.com


Coafuri cu bucle pentru fata alungita, potrivite parului mediu si lung

Buclele sunt ideale pentru tine daca faci parte din categoria persoanelor cu chipul alungit. Ele iti vor indulci trasaturile si vor conferi volum parului, astfel incat fizionomia ta se va schimba.

 Sursa: becomegorgeous.com Sursa: youbeauty.com


Coafuri bob pentru fata lunga

Un bob asimetric sau unul clasic va reusi sa distraga atentia de la forma alungita a chipului tau.

 Sursa: becomegorgeous.com

Indiferent de lungimea parului tau, daca vrei sa corectezi aspectul fetei, adopta un stil care sa creeze senzatia de echilibru intre par si fata. De asemenea, o astfel de coafura pentru fata lunga te va ajuta sa iti evidentiezi trasaturile si sa iti pui in valoare calitatile.