sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Coafuri simple pentru par mediu

Chiar daca ai parul mediu, incearca o coafura noua in fiecare zi. Prima impresie este ca lungimea parului mediu este cumva incerta si din aceasta cauza, dificil de aranjat. Insa vedetele spulbera aceasta ipoteza si preferacoafuri simple pentru par mediu, care arata fabulos.
Iata ce coafuri simple pentru par mediu, trebuie neaparat sa incerci si tu!

Onduleuri lejere pentru par mediu

Coafuri simple pentru par mediu  Coafuri simple pentru par mediu
Onduleurile lejere, foarte naturale sunt in tendinte. Foloseste peria rotativa sau ondulatorul si creeaza bucle lejere, incepand de la mijlocul parului spre varfuri.

Coafura pentru par mediu cu bucle mici

 Coafuri simple pentru par mediu Coafuri simple pentru par mediu
Parul cret si cu volum arata foarte sexy. Poti realiza aceasta coafura atat cu bigudiuri calde, cat si cu ondulatorul. Foloseste un spray de fixare medie sau puternica.

Neglijent

Coafuri simple pentru par mediu Coafuri simple pentru par mediu
O astfel de coafura aparent neglijenta ofera un sex-appeal aparte si este foarte chic. Aceasta impresia de coafura nestudiata, cu care „d-abia te-ai trezit", o poti obtine usor daca foloseste o bentita elastica pe care sa rasucesti tot parul inainte sa te culci. Daca il si umezesti putin inainte, este si mai bine. Cand te trezesti si dai jos bentita, parul capata onduleuri dezordonate. Baga mana prin par si ciufuleste-l putin, apoi aplica un spray de fixare.

Cea mai simpla coafura pentru parul mediu: perfect drept

Coafuri simple pentru par mediu Coafuri simple pentru par mediu
Foloseste placa si aplica neaparat un spray de stralucire puternica pentru a obtine acest look.

Drept cu volum

Coafuri simple pentru par mediu Coafuri simple pentru par mediu
Foloseste peria rotativa, alegand capatul mare. Dupa ce te-ai spalat pe cap, usuca-ti parul superficial cu foehnul apoi utilizeaza peria, intorcand varfurile parului spre interior.
Incearca o coafura noua in fiecare zi, chiar daca ai parul mediu. Ondulat lejer, cret, drept, cu aspect neglijent, sunt coafuri simple pentru par mediu care se realizeaza foarte usor si arata minunat.