sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Ce coafuri să porţi în 2014.

Ce coafuri să porţi în 2014. Inspiră-te din stilul vedetelor!

În 2014 nu se mai poartă coafurile ciudate, cu împletituri ruseşti sau părul tapat, ci se poartă cel îngrijit, frumos, foarte feminin. Buclele lejere sunt în continuare printre preferatele vedetelor, aşa că dacă nu te-ai săturat anul trecut de ele, te mai poţi bucura de look-ul boem şi în noul an. Uite ce altceva mai este la modă:
de Sandra S., 07 Ianuarie 2014
  • Sandra Bullock, Rita Ora (dreapta)
    Sursa Foto: Hepta

Bucle lejere

Sandra Bullock se numără printre vedetele care au reuşit să poarte cu succes această coafură, pe care a combinat-o perfect cu rujul roşu aprins. O coafură frumoasă, uşor de purtat la numeroase ocazii şi care se potriveşte cu un machiaj sofisticat.

Bretonul bogat

Nu toate femeile arată bine cu breton până la sprâncene, dar dacă te numeri printre norocoasele câteva care îl pot purta, atunci inspiră-te din stilul tinerei cântăreţe Taylor Swift. Ea şi-a păstrat look-ul de câţiva ani încoace şi nu s-a plictisit, ba chiar îi stă prea bine ca să renunţe.

Tunsoarea pixie

Părul scurt poate fi foarte feminin, mai ales dacă este purtat aşa cum îl poartă Jennifer Lawrence. Actriţa s-a tuns înainte de turneul de promovare a ultimului film din seria The Hunger Games, iar tunsoarea a fost un adevărat hit.

Blond platinat

Cea mai purtată culoarea a anului viitor va fi blondul, într-o nuanţă foarte îndrăzneaţă. Sunt vedete care deja poartă această culoare şi se vor bucura în continuare de look. Printre celebrităţile care poartă acest look se numără Rita Ora şi Gwen Stefani, iar amândouă îl combină cu un ruj roşu-aprins.
Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos!



Sursa: Ce coafuri să porţi în 2014. Inspiră-te din stilul vedetelor! - Coafuri | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/coafuri-porti-2014-inspira-te-stil-vedete-39393.html#ixzz2q6O45xGM