sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Tunsori 2014: trei coafuri pentru par scurt, mediu si lung, in voga in Noul An

Scurt, mediu sau lung, nu conteaza! Exista cate o coafura potrivita fiecarei lungimi de par si fiecarei forme a fetei.

PAR SCURT – Bob

Tunsoarea bob revine in forta in 2014. Motivul? Este foarte versatila. Aceasta tunsoare poate fi realizata si pe par scurt, dar si pe par mediu, obtinand asa-numitul bob lung.

Tunsoarea bob permite si ondularea parului, atunci cand purtatoarea-si doreste o schimbare de look temporara. Mai mult, este eleganta, feminina, dar poate fi si avangardista daca bobul este perfect aliniat si uns cu ser de varfuri.

Totodata, bobul merge de minune si cu bretonul, fie ca este unul des si drept sau unul tuns pe lateral. Asadar, pentru 2014, femeile care-si doresc o tunsoare pe par scurt, dar vor si varietate in coafare pot opta pentru bob.
 

PAR MEDIU – Tunsoare in trepte cu accente Gypsy

Parul de lungime medie, tuns in trepte, cu breton si cu aspect ravasit este un look la mare cautare in 2014, iar marii desingneri vestimentari au fost cei care au dat tonul pe catwalkuri folosind acest look la manechine. Este o tunsoare foarte usor de intretinut, versatila la randul ei, caci permite atat crearea unor coafuri “cuminti”, aranjate fir cu fir, cat si a unor coafuri “salbatice”, ravasite.

Secretul tunsorii in trepte cu accente Gypsy este stratificarea parului, aspect obtinut atat prin linia tunsorii, cat si prin folosirea unor produse de ingrijire a parului (spuma, ser de varfuri, spray pentru volum si antielectrizant). Nota distractiva a acestei tunsori este data de faptul ca straturile nu trebuie sa fie aliniate. De fapt, cum cat sunt mai haotice, cu atat lookul este mai rebel, mai salbatic. Daca va tenteaza o astfel de tunsoare, nu va faceti probleme ca nu ati putea aparea astfel aranjate la un eveniment cu eticheta, caci lungimea parului permite prinderea in coada, dar si realizarea cocurilor.
 

PAR LUNG – Impletiturile ravasite

2014 este anul “experimentarilor” pe par lung, indiferent ca este tuns drept, in trepte sau in V, iar cozile impletite sunt la mare cautare. Fie ca este o impletitura din doua suvite, din trei sau din patru, fie ca folositi doar suvitele de par sau inserati si esarfe subtiri, impletiturile pe lungime sunt vedetele in materie de hairstyling pe par lung, in 2014.

Insa lookul pentru par lung, in 2014, la fel ca in cazul celui pentru par mediu, nu este unul “cuminte”, ci cat mai ravasit. Din acest motiv nu trebuie sa va faceti probleme ca impletitura nu este perfecta. Conteaza sa fie fixata, caci aspectul ravasit, aparent doar dezordonat, este diafan si feminin.