joi, 1 octombrie 2015

Coafuri simple şi de efect

Incercand sa isi creeze singure coafurile, femeile isi expun parul la o multime de factori chimici si mecanici care le deterioreaza parul.

Avand in vedere aceasta problema, Philips a prezentat anul acesta noi produse pentru coafarea parului, uscatoare si aparate de indreptat parul, menite sa ajute femeile sa isi coafeze parul simplu, rapid si mentinandu-i in acelasi timp sanatatea, in cadrul Philips Haircare Event, desfasurat anul acesta la Londra.

Andy Uffels (Hairstylist recunoscut international si Creative Expert la Philips) a prezentat patru stiluri in coafura, care urmeaza ultimele tendinte. In sezonul toamna/iarna 2011 se poarta coafurile naturale, cu aspect usor nefinisat iar atentia este mai degraba indreptata catre sanatatea parului.

Ballerina's Day Off

Cocul de balerina, atat de popular in sezonul trecut, ia o forma mult mai suava, romantica, in sezonul toamna/iarna 2011.

Ai nevoie de un uscator de par inovativ, cu putere mare, cum este noul Philips ActiveCare, care iti mentine sanatatea si stralucirea parului. Are un senzor de temperatura care masoara temperatura parului si o regleaza pe cea a uscatorului, impiedicand supraincalzirea parului. Astfel, te ajuta sa iti usuci rapid parul, sa ii dai volum, sa aranjezi varfurile si sa ii dai parului aspectul usor nefinisat, fara sa il arzi. La sfarsit, fixeaza-ti coafura, cu ajutorul butonului Cool Shot cu aer rece.

Seventies Straight

Anii '70 continua sa aiba influente puternice in tendintele din domeniul fumusetii si al modei.

Aceasta cofura este caracterizata de miscare, incredere si bineinteles multa stalucire. Parul trebuie sa fie intr-o stare cat mai buna, asa ca ai grija de el: tunde-l regulat (la 6-8 saptamani), foloseste intotdeauna balsam si aplica un spray cu protectie termica inainte de a-l coafa.

East Village Boho

Aspectul coafurii "neingrijite", in stilul anilor '90, revine in forta in trendurile de toamna/iarna 2011.

Aceasta coafura este potrivita pentru toate tipurile de par, dar are un efect special pentru persoanele cu firul de par fin, cu o lungime medie a acestuia. Pentru a adauga mai multa textura, trebuie sa folosesti corect produsele de styling. Sterge-ti parul cu prosopul, apoi adauga spuma de par si usuca-l in proportie de 70%. Pentru a adauga textura coafurii, rasuceste suvite de par, pe care apoi rasuceste-le intre ele. Usuca suvitele rasucite, iar la final desfa usor suvitele si aplica putin fixativ pentru finisare.

All Tied Up

Desi au fost o multime de impletituri pe podiumuri, cu greu puteau fi purtate zi de zi. "All Tied Up" reprezinta o reinterpretare a tendintelor impletiturilor, intr-un mod simplu, comod si de efect, cu o suvita impletita si prinsa in fata.

O impletitura reusita porneste de la un par matasos, stralucitor, drept si sanatos. Noul aparat de indreptat parul Philips ProCare te ajuta sa obtii acest lucru, pentru ca incorporeaza tehnologia EHD, care distribuie uniform caldura pentru a preveni punctele fierbinti.