marți, 29 decembrie 2015

Coafor Virtual

Coafor virtual gratuit! Incarca o poza si incearca zeci de coafuri! Pregateste-te pentru o schimbare de look prin coaforul virtual Kudika.ro
Pentru a putea incarca propria poza sau pentru a salva coafurile trebuie sa fii .


Coafor virtual

Schimba-ti look-ul online cu ajutorul coaforului virtual oferit de Kudika! Serviciul este gratuit, iar schimbarile sunt reversibile!
Kudika Hairstyle va deveni instrumentul tau virtual preferat in cautarea coafurii perfecte. Pentru a-l folosi, trebuie sa intri in  de Kudika (daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te aici) si sa urmezi cateva instructiuni simple. Incarca o poza cu tine sau foloseste unul dintre modelele puse la dispozitie si cauta un nou stil pentru parul tau!
Ai la dispozitie zeci de stiluri si de coafuri virtuale si, in plus, iti poti schimba culoarea! Butonul „Reseteaza” te aduce in pozitia initiala si iti permite sa incepi de la zero procesul de coafare virtuala. Iar daca noua ta tunsoare virtuala te prinde, poti stoca imaginea: apasa butonul „Salveaza” si o vei regasi in Galeria Hairstyle, alaturi de coafurile virtuale ale celorlalte participante la salonul online. O poti accesa direct in sectiunea Coafurile mele, unde vei gasi toate tunsorile salvate de tine pana atunci. Pentru mai multe informatii ai la dispozitie Minihelp-ul, un set de instructiuni de utilizare a coaforului virtual.
Schimba-ti lookul in Coaforul virtual Kudika!

Minihelp Coafor virtual

Poti testa orice coafura doresti folosind “Coaforul virtual Kudika” ca instrument “fara efecte secundare” ireversibile!
Pasul 1: Incarca o poza sau alege unul dintre modelele noastre pentru a testa coafurile.
Pentru a putea incarca propria poza sau pentru a salva coafurile trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont foloseste formularul pentru a te inscrie absolut GRATUIT la toate facilitatile oferite de Kudika.ro. Daca ai deja cont, atunci apasa butonul de ‘Intra in contul tau’ pentru a te loga. Odata logat in contul tau, apasa butonul “Incarca o poza” pentru a putea introduce in coaforul virtual o poza proprie. Ti se va deschide o fereastra de unde poti selecta poza dorita stocata in computerul tau. Apasa OPEN si poza iti va aparea pe ecranul Coaforului virtual.
Pasul 2: Testeaza coafurile
Odata incarcata poza, ramane sa testezi coafurile. Acestea sunt impartite in 3 categorii in functie de STIL: Par scurt, Par mediu, Par lung. Poti vizualiza coafurile din fiecare sectiune in parte apasand o data pe respectiva categorie. Cand ai gasit coafura dorita poti intra in meniul de selectare a culorii – al doilea tab pe langa cel de stil – si anume CULOARE. Astfel poti testa mai multe culori pe aceeasi coafura. Poti mari sau micsora, scurta sau alungi, cu ajutorul celor 8 puncte de reglare a dimensiunii situate de jur imprejurul frizurii. Prin tractionare spre exterior, frizura se va mari, iar spre interior, se va micsora. Plasand cursorul mouse-ului in interiorul dreptunghiului delimitat de cele 8 puncte de reglare a dimensiunii, vei putea deplasa coafura in orice directie, fara a-i modifica marimea, prin simpla miscare a mouse-ului.
Pasul 3: Reseteaza sau Salveaza
Nu-ti place rezultatul? Apasa butonul “Reseteaza” si ia-o de la inceput. Butonul “Reseteaza” iti va curata poza de orice tunsoare testata pana la acel moment pentru a-ti permite sa reincepi de la zero “coafarea virtuala”. Butonul “Salveaza” iti da optiunea sa salvezi noua ta imagine. O vei regasi in sectiunea de HairStyle printre toate coafurile salvate de toti utilizatorii sau, mai usor, in sectiunea Coafurile mele unde sunt salvate numai imaginile create de tine. Tot aici ai si optiunea de a sterge poza creata.


Citeste: http://www.kudika.ro/hairstyle.html#ixzz3vhcqWGsj 
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook